משקל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/11/2014 | 10:37 | מאת: יעל

שלום אני בת 48, גובהי 1.72 ומשקלי כ-64 ק"ג. אני עוסקת בספורט (התעמלות והליכה מרובה) והתפריט שלי דל שומן ומכיל הרבה ירקות ופירות וקטניות ומעט חלב, אך ללא בשר וביצים. למרות זאת, נראה לי שמשקלי גבוה מדי יחסית לגובה. בדרך כלל לפי מראה עיניים' בטוחים שאני שוקלת פחות. האם יש דבר כזה, "עצמות כבדות"?

יעל שלום, מדוע את סבורה שמשקלך אינו תקין?? משקלך אידיאלי לגובהך ולגילך. BMI 21.6. הלוואי על כול האוכלוסיה משקל טוב שכזה עם ספורט סדיר ומודעות לאוכל כמו שיש לך. ורק מילה קטנה, תבדקי מידי פעם רמות B12 וברזל. הרבה בריאות

מנהלי פורום תזונה קלינית