רציתי לדעת אם הדיאטה הזו טובה לי או שהיא לא מספיקה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

30/10/2014 | 23:04 | מאת: אליהו

אני שוקל 147 בן 19 וזו הדיאטה שלי: ארוחת בוקר-2 פרוסות לחם+חצי גביע קוטג 5%+מלפפון ירוק+נס קפה עם 2 כפיות סוכר ארוחת 10-כוס קורנפלקס אלופים +כוס חלב 3% ארוחת צהריים-כוס פחמימה+מנת בשר פה אני מתקשה לדעת כמה לאכול כי אין לי משקל בשביל האוכל אז אני אוכל לרוב שניצל יחסית גדול+מלפפון ירוק ארוחת 4-תפוח+נס קפה עם 2 סוכר ארוחת ערב-2 פרוסות לחם+חצי גביע קוטג 5%+מלפפון ירוק+נס קפה עם 2 כפיות סוכר+חביתה 2 ביצים+חופן פטריות שימורים ארוחת לילה-כוס קורנפלקס+כוס חלב רציתי לדעת אם הדיאטה הזאת תקינה לי ותגרום לרדת במשקל או שאני צריך לעשות דיאטה יותר אינטנסיבית ואם הדיאטה מתאימה לי אז מה הצפי לרדת בשבוע וכל מה שתוכלי לרשום לי לגבי דיאטות אחרות מומלצות אקבל בברכה. בברכה, אליהו

אני ממליצה לגשת לדיאטנית באחת הקרופות או המכונים ולהתחיל איתה תהליך ירידה במשקל לשימור לטווח ארוך זה לא רק תפריט, זו עבודה יותר מורכבת ורחבה. רצוי למצוא דיאטנית שאנשים הצליחו אצלה לרדת ויש איתה "כימיה" כי חשוב הקשר גם. אם אתה הבחור מהדרום, טרם קיבלתי המלצות לצערי אבל בקופות יש דיאטניות טובות מאוד. בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית