לגבי משקאות דלי קלוריות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/10/2014 | 22:03 | מאת: אבי

רציתי לדעת אם מומלץ לשתות קולה זירו בזמן דיאטה כדי לדכא את הדחף למתוקים והאם הוא באמת לא משמין , לא הצלחתי למצוא חד משמעית באינטרנט

זהו נושא שנוי במחלוקת שאין לדעתי עדיין תשובה מחקרית סופית. זה יתן מענה לצורך במתוק, ואכן אינו משמין, אבל ממש לא מובטח שזה ידכא את הדחף למתוקים. חשוב בדיאטה גם כל נושא הרעב ושובע, אני ממליצה לפנות לדיאטנית שמתמחה בנושא ויכולה לסייע. אם אתה מהמרכז, אז ענבל בלוג הדיאטנית הראשית של גו אקטיב יכולה לסייע.

מנהלי פורום תזונה קלינית