בשר רזה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/10/2014 | 17:42 | מאת: אליעזר

ד.נ. האם אכילת בשר רזה (בקר/עוף/חזיר) 4 פעמים בשבוע - ע"י מבוגר רזה ופעיל, האוכל סלטים מגוונים מאוד כל בוקר וערב - תורמת או מזיקה לבריאות בסה"כ? בברכה, אליעזר

כיום מקובל להאמין שפירמידת המזון הים תיכונית היא מההמלצות הטובות ביותר הקיימות לשימור ושיפור הבריאות. הדברים שציינת שאתה אוכל תואמים להמלצות שם, כמו גם היותך פעיל גופנית. תוכל למצוא חומר קריאה רב על הנושא ולבדוק את עצמך. בתיאבון ולבריאות.

25/10/2014 | 21:38 | מאת: אליעזר

ד.נ. לפי החומר שקראתי, פירמידת המזון הים תיכונית עיקרה (בין השאר) בצמצום במוצרי בשר - היא מוגדרת "דלה בבשר". האם 4 פעמים בשבוע בשר (בתזונתי) נחשבים "צמצום המוצרי בשר" ותזונה "דלת בשר"? אודה על הבהרתך. שבוע טוב. אליעזר

מנהלי פורום תזונה קלינית