מה עדיף? לאכול קצת או הרבה עם ספורט

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/10/2014 | 00:52 | מאת: עדי

אם אני מקציבה לעצמי, נגיד 1500 קלוריות. מה עדיף, לאכול 1500 או לאכול 2000 ולהוריד בפעילות גופנית 500. לפעמים מרגיש לי שגם אם אני אוריד במצב הזה 700 קלוריות אולי עדיף 1500 בלי ספורט.

לספורט יש יתרונות בריאותיים רבים שאין כמעט לשום גורם אחר מניעתי. זאת כמובן במידה והוא מבוצע נכון, במידה וללא הגזמה. לכן אם את שואלת אותי, עדיף לאכול בריא וטוב ובמקביל לעסוק בספורט מהנה במידה סבירה. יתרון נוסף בגישה השניה שאפשר לאכול מגוון ולהגיע לאספקה טובה של מינרלים וויטמינים שלעיתים חסרים בתזונה מוגבלת בקלוריות.

מנהלי פורום תזונה קלינית