אליטרק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/10/2014 | 01:41 | מאת: אלמוג

שלום אני חולה קרוהן כבר שלוש שנים אני בן 21 וכרגע נמצא במצב של התלקחות במחלה כל מה שאני אוכל עושה כאבי בטן מטורפים קראתי קצת באינטרנט על האלי טרק ורציתי לדעת האם מומלץ לקחת את זה כמה ימים או כמה זמן שצריך על מנת שהמחלה תרגע קצת? והאם אני צריך להתייעץ עם הרופא שלי או שזה בטוח לכולם תודה מראש

האליטרק הואנ תכשיר שהחלבון בו מפורק (לא שלם). השימוש בו למצבך פחות מקובל. מומלץ יותר לפנות לרופא המטפל (גסטרואנטרולוג או רופא המשפחה) ולקבל מרשם למודולן שמיועד למצב שלך. אם אתה במכבי והמודולן יהיה לשימוש בלעדי לתקופת ההתלקחות תוכל לקבל במחיר מוזל מהקופה. רצוי לקחת את התכשיר בלעדי לשמונה שבועות כדי להחזיר למצב רמיסיה. אם אתב משתמש חלקי, תצטרך לשלם את העלות בקופה לפי הדרישה, אבל המחקרים מראים שזה מועיל וכדאי גם חלקי. ממליצה להתייעץ גם עם דיאטנית בקופה אם יש לך. בהצלחה

מנהלי פורום תזונה קלינית