ניקיון הבית - האם זה נחשב כפעילות גופנית או לא?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

11/10/2014 | 15:15 | מאת: adi

שלום רב, ראשית, לדנה: סוף זה תמיד התחלה, של משהו אחר. טוב יותר, רע יותר, אין לדעת מה יותר. בהצלחה לך בתפקיד החדש. עכשיו לשאלתי: האם ניקיון הבית נחשב לאיזושהי פעילות, כפי שטוענת מדריכת השיקום שלי? הרי אני לא חוטבת את העצים, וגם המים מזה שנים כבר מגיעים עד הברז. האמת? אני עולה על סולם אבל לא כל כך בקצב בשביל זה יהיה פעילות אירובית וגם שומרת על בית נקי. בתודה מראש, עדי

עדי שלום, כל פעילות היא תמיד יותר משום פעילות ויש לה ערך מצטבר. אני אבל סבורה שטוב יותר שתפני את השאלה שלך לפורום העוסק בפיזיותרפיה, פעילות גופנית (במיוחד שאת מציינת מדריכת שיקום ואולי יש איזו בעיה פיזית) הרבה בריאות.

מנהלי פורום תזונה קלינית