משקה אלוורה של forever

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/10/2014 | 23:26 | מאת: נעם

היי, אני סובל מעצירונת כרונית כבר שנתיים ומה לא ניסיתי. נתקלתי עכשיו במוצר שציינתי (משקה אלוורה של forever). האם הוא מוכר לכם? בינתיים זה עוזר- לא מאה אחוז אבל יותר טוב מכל דבר אחר שניסיתי. הם (חברת forever) טוענים שיש להם פטנט שבו שהמיץ מורכב רק מהג'ל הפנימי של הצמח,ולא מהקליפה שבה יש את רוב הממכרים (לפי הבנתי). רציתי לדעת האם מוצר זה ספציפית ממכר- זו השאלה העיקרית!! או שאפשר לשתות כמות הגיונית - נגיד 20cc ביום בלי חשש? כל השאר לא עוזר (וניסיתי הכל הכל הכל כולל בדיקות רפואיות ומזונות שונים). אשמח לתשובה מפורטת. זה נורא חשוב לי. תודה רבה.

ישנן עבודות מחקריות על השפעתה הטובה של אלוורה במגוון תחומים. לא מצאתי בנוגע לעצירות וגם לא הצלחתי לאתר את התכשיר המסויים שאתה מציין שאתה משתמש בו. אם זה עוזר לך, לא ניתן להתווכח עם כך, ואני שמחה שזה מועיל. מעבר לכך, היות ואין לי מידע, לא אוכל לחוות דעה.

מנהלי פורום תזונה קלינית