אומגה 3 וכולסטרול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/09/2014 | 14:37 | מאת: irg

שלום יש לי שאלה, אני בחודש 7 וחצי , ואני לוקחת תוספת תזונה כל ערב אומגה 3... תמיד אני לוקחת אותו בלילה, לפני השינה... היום עשיתי בדיקות דם ב7:00 ולקחתי את האומגה אתמול בלילה בכמה דקות ל23:00 (בדיוק כ8 שעות צום) היום יצא לי בבדיקות כולסטרול 300!! שזה מאוד גבוה בשבילי- אני פעילה ספורטיבית, לא אוכלת גם הרבה דברים עם שומן, אפילו הרופא שלי היה בהלם... הבנתי שזה הגיוני שיהיה לאישה בהריון קצת כולסטרול גבוה, אבל 300??? השאלה שלי , האם זה יכול להיות כתוצאה מהאומגה 3 שלקחתי? אולי לא התפרק טוב בגוף? לא זוכרת בדיוק מה הכמות שיש בכדור- אבל זה כדור של לייף רגיל- צהוב נוזלי כזה...(ג'לי)

29/09/2014 | 17:18 | מאת: דנה ויינר

שלום, לא , אין קשר בין נטית הכדור של האומגה, לא בכמות ולא בפעילות על רמות הכולסטרול שלך. הואיל והיריון זה מצב זמני שלא מצריך טיפול בכולסטרול 300 בשלב זה, הייתי מציעה לחזור על הבדיקה אחרי הלידה. בברכה,דנה

29/09/2014 | 17:58 | מאת: irg

האם לא כדאי לחזור על הבדיקה?

מנהלי פורום תזונה קלינית