שבבי סויה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/09/2014 | 13:52 | מאת: מדי

שלום לאיזה כמות (במדידה של כפות/כוסות, בצורה יבשה/מבושלת) אני זקוקה ביום כדי להגיע לחלבון מלא (אני טבעונית)? תודה ושנה טובה.

26/09/2014 | 15:44 | מאת: דנה ויינר

שלום מדי, אני מניהח שאת לא אוכלת רק סויה, אלא עוד מקורות חלבון למרות היותך טבעונית, לכן אין לכך מינון או כמות מומלצת. אכלי מנה שתרגישי ממנה שבעה. בברכה,דנה

27/09/2014 | 23:32 | מאת: מדי

בגלל שאני ספורטאית אני רוצה לאכול חלבון ופחממה אחרי מאמץ ורציתי לדעת ספציפית לגבי סויה כי לעיתים זה הכי זמין- כמה לאכול אחרי פעילות גופנית לצורך בניית שריר. אני לא יודעת מה הערכים של החלבון ואיך מתרגמים את זה בפועל למנה. תודה

מנהלי פורום תזונה קלינית