מכנה משותף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

27/09/2014 | 14:51 | מאת: אורח

בעקבות חשש לרגישות למזון אני בודק כל יום סוג מזון אחר. מתברר כי הרגישות הינה לענבים, אננס, שזיפים ותירס.. האם יש ביניהם מכנה משותך כלשהו?

לקריאה נוספת והעמקה
27/09/2014 | 20:51 | מאת: דנה ויינר

שלום, בוודאי, המכנה המשותף הוא פרוקטוז שמזונות אלו עשירים בו מאוד, או שהיחסים לגלוקוז גבוהים. אפשר לבצע בדיקת רגישות לפרוקטוז ואז לקבל המלצות בהתאם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית