מקור טוב לאומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

24/09/2014 | 11:29 | מאת: שאול

קראתי מאמר טבלת השוואה של רופא בין המקורות השונים והוא ממליץ על שמן המרווה המרושתת כמקור הטוב ביותר. התגלית והמחקר בוצע לטענתו במכון הוולקני של מדינת ישראל אשמח מאוד לשמוע דעתכם. אין אפשרות להוסיף כאן את הטבלה אזי אני מצרף לינק לאתר שלו ששם ניתן להוריד את הטבלה. http://rambam-medicine.ravpage.co.il/omega3table בתודה ושנה טובה

26/09/2014 | 15:53 | מאת: דנה ויינר

שלום שאול, שוב, מקור צמחי מכיל רק ALA ולא EPA ו- DHA, שהן החומצות החשובות. היכולת שלנו להפוך ALA לשתיים האחרות מוגבל מאוד. לכן צריך מקור דגי בעיקר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית