תחושה של חולשה כללית אך מרגיש בריא לגמרי

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

21/09/2014 | 18:55 | מאת: ניב

שלום אני בן 27. ביומיים האחרונים אני מרגיש תחושה של חולשה (אך בלי חום ובלי שום כאב) שהשרירים טיפה יותר רפויים. זה מזכיר לי את החולשה שיש בשפעת אבל אני מרגיש בריא לגמרי - כאילו רק מבודדים את החולשה מהמשוואה. איזו סיבה תזונתית יכולה להיות לכך? זה התחיל רק ביומיים האחרונים ולפני זה כלום, שום דבר. תודה!

22/09/2014 | 12:41 | מאת: דנה ויינר

שלום ניב, לא נשמע קשור לתזונה, ובהחלט יכולה להיות מחלה וירלית. אם לא עובר תוך 7-20 ימים, פנה לרופא המשפחה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית