inquiry

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/09/2014 | 17:22 | מאת: LEONID

הי אני בן 43 מעולם לא עשיתי בדיקות דם, תזןנתי במשך יממה היא: 2 ביצים ביום, 6 פ לחם מלא סלט ירקות(עגבניות, מלפפןנים ,פטרוזיליה ועלים ירוקים),4 תפוחי עץ, טחינה,2 ליטר מים,בשר בקר 2 בשבוע, מנת פלאפאל פעם בשבוע,תה צמחים פעם ביום,3 כפות זרעי פשתן ביום,2 קפה עם חלב סויה וכפית קינמון,הרבה שמן זית,חופן אגוזים ושקדים וגרעיני דלעת וזהו בעיקרון תפריטי היומי כמעט כל השבוע, האם זה תקין ?אני 184ס"מ ושוקל 86 קג , פוקד את חדר כושר כ 3 פעם בשבוע ויטמנים: דקל ננסי למניעת התקרחות,כמוסות גלטין,ויטמין C , ומטפטף שמן רימונים

22/09/2014 | 12:39 | מאת: דנה ויינר

שלום לאוניד, צר לי, אך פורום זה אינו מיועד לייעוץ אישי, ועל כן לא אוכל לחוות דעתי על תפריטך. על פניו נראה סביר, אך איני יכולה לומר מעבר. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית