אנמיה ומחסור בברזל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

12/09/2014 | 19:38 | מאת: מירי

לאימי יש בעיית התכווצות ברגליים במשך הלילה . היא ניסתה לקחת מגנזיום ,ויטמין אי ,אין לה מחסור בb12.אך יש לה אנמיה הומגלובין 10 כנראה בגלל סכרת יחסית מאוזנת הרבה שנים. האם תוספת ברזל יכולה לעזור לה בהתכווצויות השרירים?או שאין קשר?

13/09/2014 | 11:55 | מאת: דנה ויינר

שלום מירי, אין קשר בין הדברים. אמך צריכה לפנות לבירור אנמיה בגילה וטיפול בהתאם. אם רופא המשפחה אינו יודע אז המטולוג, ורצוי בהקדם האפשרי. בברכה,דנה

13/09/2014 | 15:39 | מאת: מירי

מעבר למגנזיום, ויטמין אי ,ויטמין בי 12.יש לך אולי הצעה לעוד תוסף תזונה?

מנהלי פורום תזונה קלינית