דיאטה/תפריט/המלצות לחולה כליות וסוכרת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/08/2014 | 21:39 | מאת: א.

מה התזונה המומלצת לגבר בשנות השבעים לחייו חולה סוכרת (מדד אחרון בבדיקות דם - גלוקוז 166) (לוקח כדורים) ובעיית כליות תורשתית (קראטינין 1.5)? אדם שנראה רגיל (אינו שמן), אינו שותה ואינו מעשן. תודה. מה כדאי לאכול? ממה מומלץ להימנע? כמו כן אבקש לדעת האם נדרש במקרה זה להמעיט בצריכת מוצרי חלב, ביצים ובשר? האם יש צורך לבצע בדיקות נוספות?

31/08/2014 | 11:38 | מאת: דנה ויינר

שלום, יש לפנות לרופא נפרולוג ולדיאטנית המתמחה בתחום הזה לקבלת ייעוץ אישי. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית