2 שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2014 | 12:17 | מאת: עמיר

שלום דנה 1-כמה אקסקסנטין יש ב100גר' דג סלמון .האם ידועה רמת רעילות? 2-חומצה כלורוגנית היא אנטי אוקסידנט חזק ויעיל במיוחד נגד מולקולות גדולות של רדיקלים חופשיים , רוס ,לכן מומלץ לצרוך אותה ,חוץ מתועלות אחרות שיש לה...נכון? כמה ? תודה עמיר

27/08/2014 | 11:59 | מאת: דנה ויינר

שלום עמיר, 1. לא מצאתי מידע בנושא וכן לא מצאתי מידע לגבי רעילות. 2. חומצה כלורוגנית (פולי קפה ירוק), הידע לגביה, מינון והמלצות לא נקבע עדיין, ואין מספיק מחקרים מדעיים מהימנים בכדי לתת המלצה, על כן אין מספרים מוגדרים.תועלות שמייחסים לה זה גם ירידה במשקל ואיזון סוכרת. בברכה,דנה

29/08/2014 | 17:47 | מאת: שואלת

איפה אפשר לקבל עוד מידע בנושא?

מנהלי פורום תזונה קלינית