פישתן

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2014 | 23:03 | מאת: פישתן

שלום רב, ראיתי על המדפים פשתן חום ופשתן זהוב. מה ההבדל בינהם מבחינה תזונתית ואם כבר אני צורכת פישתן אז מה עדיף מבין השניים? אנא אל תגידו לי שנכון לגוון ולצרוך את שניהם :) נגיד ואני צריכה להחליט על חד משנהם אז מה עדיף? מה בריא יותר? תודה

27/08/2014 | 11:53 | מאת: דנה ויינר

שלום, לצערי אין לי מידע מדעי ומיהמן בנושא, כך שלא אוכל לעזור לך בנושא. אם מטרת צריכת הפשתן היא סיבים- זה לא משנה. אם מטרת צריכת הפשתן היא אומגה 3, גם גן לא משנה, כי שניהם מקור לא טוב לחומצות שומן מסוג אומגה 3 להם אנו זקוקים. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית