התקפות אוכל

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

26/08/2014 | 11:15 | מאת: ליאן

אני אוכלת מסודר 2 פרוסות לחם עם אבוקדו או ביצה 2 פירות ביום בשר בצהריים וסלט טונה בערב.. בסופשים במיוחד יש לי התקפות רעב בעיקר של פחמימות אני לא מתליחה לעצור את עצמי כשאני מתחילה לאכול כמה דברים מתוקים או כמות אוכל יותר מהרכיל אני מרגישה שאני הרסתי את היום ואני מתחילה לטחון את כל הבית ועד תחושת הקאה ושאני מתפוצצת אני מפסיקה אשמח להמלצה מה לעשות בנוגע להתקפות האלה שהורסות לי את הירידה במשקל..

26/08/2014 | 14:01 | מאת: דנה ויינר

שלום ליאן, צר לי, אך פורום זה אינו מיועד לייעוצים אישיים. עליך לפנות לדיאטנית לטיפול אישי. טיפ אישי- אולי במקום ל"הרעיב" את עצמך בסופ"ש ממתוקים והנאות החיים, תחליטי שיש לך בכל יום אפשרות למנה מוגגדרת של מתוקים, וכך לא תגיעי לסופ"ש עם חשקים בלתי נשלטים. כמו כן, בסופ"ש יש נטיה להיות יותר בבית ופחות עבודה/לימודים. נסי למצוא תעסוקה אחרת. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית