מורינגה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/08/2014 | 17:42 | מאת: מורינגה

שלום מה ידוע לך על צמח המורינגה? 1- איפה קונים? 2- איך צורכים? 3- כמה צורכים ביום? 4- מה היתרונות הבריאותיים? 5- האם יש תופעות לוואי? 6- האם אפשר לרכוש ללא חשש או שאני צריכה לשאול איש מקצוע? 7- האם הוא מסוכן? תודה

16/08/2014 | 20:31 | מאת: דנה ויינר

שלום, המורינגה שייכת יותר לתחום התזונה האלטרנטיבית, ולכן אין הרבה מאוד מידע מחקרי בנושא. נראה כי אין נזק בנטילתה כאשר נצרכת דרך הפה באופן טבעי. אסור לצרוך את השורש כי הוא רעיל. לא מומלץ לנשים בהיריון. מייחסים לו הרבה תכונות בריאותיות כגון איזון סוכרת, לחץ דם, סרטן ועוד. כדיאטנית המסתמכת על מחקר מדעי- איני יכולה להמליץ על צריכתו, אך נראה בטוח לשימוש. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית