פעילות כשהרגל כואבת

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

29/07/2014 | 10:50 | מאת: גילה

אחרי שנים שלא עשיתי פעילות, המליצו לי לעשות הליכה בשביל הבריאות ולעזור להורדת המשקל. אני כבר 6 שבועות עושה הליכה - אבל הרגל התחילה ממש לכאוב באזור הקרסול. הכאב נעלם ברגע שאני מפסיקה ללכת מהר. זה כבר שבוע ולא עובר. אני יודעת שההליכה חשובה ולא רוצה להפסיק. האם מותר להמשיך ללכת למרות הכאב? האם יש פעילות אחרת שניתן לעשות שלא תגרום לכאבי רגליים? תודה רבה מראש.

31/07/2014 | 16:58 | מאת: דנה ויינר

שלום גילה, איני רופאה או פיזיוטרפיסט. מציעה שתפני אליהם. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית