שלשולים כתוצאה ממאכלים שומניים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

23/07/2014 | 21:59 | מאת: פשוט אני

שלום, בכל פעם אחרי שאני אוכלת מאכלים שהוסיפו להם קצת יותר ממש מעט שמן, מתחילה אחרי כשעה לכאוב לי הבטן ויש לי שלשול קשה שממש מרגיש כאילו הוא מוציא את כל מה שאכלתי החוצה. מה יכולה להיות הסיבה? קצת רקע- סבלתי כ-12 שנים מאנורקסיה עם תקופה של בולמיה. כיום אני בת 27. לפני שהפרעות האכילה התחילו, הבעייה הזו לא היתה קיימת. תודה

25/07/2014 | 12:02 | מאת: דנה ויינר

שלום, יכולות להיות מספר סיבות. בשלב ראשון- פני לרופא גסטרו לבירור מלא. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית