תזונה בהריון

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

20/07/2014 | 17:17 | מאת: עדי

שלום, האם מותר לאכול "סקיני פסטה" (אטריות קונג'אק) בזמן הריון כל עוד דואגים לתפריט עם כל אבות המזון העיקריים? תודה

21/07/2014 | 15:32 | מאת: דנה ויינר

שלוןם עדי, כל עוד את מקבלת מספיק קלוריות מכל אבות המזון, לא אמורה להיות בעיה. אין משהו מיוחד בפסטה הזו מעבר לזה שהיא ללא גלוטן. אם תגווני עם קטניות, אורז, לחם ועוד מרכיבים פחמימתיים אחרים, לא צריכה להיות בעיה. גם נשים עם צליאק לא אוכלות את הפחמימות ממקור דגן אבל מקבלות ממקורות מותרים אחרים בלי בעיה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית