יתרונות מול חסרונות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

17/07/2014 | 21:50 | מאת: אליהו

שלום, האם היתרונות של בירה שחורה (דיאט), אם בכלל, שקולים כנגד חסרונותיה (בהנחה שיש כאלו)? בברכה, אליהו

20/07/2014 | 09:55 | מאת: דנה ויינר

שלום אליהו, כבר עניתי בנושא בעבר, ואין מספיק מידע מדעי להשוות בין השתיים. העניין הוא כמותי בלבד. ולדעתי המקצועית, החסרון של ממתיק מלאכותי מוריד מערכה של הבירה הדיאטטית לעומת הרגילה. בברכה,דנה

20/07/2014 | 13:11 | מאת: אליהו

דנה שלום, בהמשך לתשובתך, האם אותו דין חל גם על קדם-סוכרתיים, הנאלצים אולי להימנע מסוכר? והאם זה חל גם על משקאות שמכינים בבית (קפה, תה, לימונדה וכו'), שיש לדעתך להעדיף המתקתם בסוכר, במקום בממתיק, גם בקדם-סוכרתיים? בברכה, אליהו

מנהלי פורום תזונה קלינית