נקטרינה ויציאות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/07/2014 | 22:22 | מאת: ע

שלום, עקב בעיות של מעי רגיז התחלתי בדיאטת אלימנציה (גלוטן לקטוז) על מנת לבחון מה משפיע על ריבוי יציאות. שמתי לב השבוע לאפשרות לקורלציה בין אכילת נקטרינות לימים קשים. רציתי לשאול האם נקטרינות אכן מזרזות פעילות מעיים(יציאות) ואילו פירות מועדים לפורענות קרי פעילות מעיים?

20/07/2014 | 09:49 | מאת: דנה ויינר

שלום, דיאטת אלימנציה אמיתית אינה כולל ירקות ופירות טריים כלל, אז מציעה שתעשי את זה נכון מול דיאטנית ותחשפי בהדרגה למזונות ידועים. גם פרוקטוז יכול לגרום לרגישות גבוהה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית