דלורית

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/07/2014 | 19:50 | מאת: סיוון

שלום , אני בדיאטה נטולת פחמימות ורציתי לדעת אם אני אוכלת לארוחת ערב צלחת שלמה עם דלורית מבושלת זה בסדר? הייתי רוצה לדעת כמה קלוריות יש בדלורית והאם היא נחשבת לירק פחמימתי?

17/07/2014 | 10:25 | מאת: דנה ויינר

שלום סיוון, דלורית נחשבת לירק יחסית עשיר בפחמימות. אמנם קצת פחות מתפו"א ויותר מגזר. אז אם את באמת דומרת על דיאטה דלת פחמימות (אין דבר כזה נטולה), אז דלורית פחות מתאימה. ב- 100 גר' דלורית לפני בישול יש כ- 45 קק"ל וכ- 12 גר פחחמימות, וזאת נחשבת מנה יחסית קטנה. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית