מה עושים עם זרעי צ'יה טחונים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

14/07/2014 | 20:06 | מאת: שרי

שלום רב יש לי שאלה על זרעי צ'יה קניתי זרעים טחונים והתחלתי לשתות בקנקן מים כל יום, אחרי חצי שעה אני מרגישה שזה קצת נהיה גומי כזה.והכל מתרכז למעלה בפיה. שאני מוזגת רוב הזרעים נשפכים לכוס ונשאר מעט בקנקן. מה עליי לעשות כדי לחלק את הכמות של הזרעים לאורך היום? או שזה לא משנה. האם יש לך טיפ מה לעשות עם הזרעי צ'יה? לשתיה או להוסיף לאוכל? תבורכי בכבוד רב בתודה מראש שרי

15/07/2014 | 09:09 | מאת: דנה ויינר

שלום, הוסיפי כפית ליוגורט או מעדן או גבינה. אין ממש המלצה לצרוך אותם בכל מקרה לא כמוקר לאומגה 3 ולא כמקור לסיבים בכמות הזו. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית