בדיקת סוכר בדם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/07/2014 | 17:24 | מאת: אור

שלום, בת 43. עשיתי השבוע בדיקות דם כלליות שהרופאה אמרה לי כי לפיהן אני מאוד בריאה. עם זאת הופתעתי שרמת הגלוקוז היא 96. אני אוכלת פירות אך לא סוכר כבר שנים רבות. בת 43. האם יתכן שבגלל שאכלתי בערב שלפני הבדיקה ב 22:30 בלילה פסטת תירס- ונבדקתי 9.5 שעות לאחר מכן- האם יתכן שזאת הסיבה לגלוקוז הזה?? לא ידוע לי אל נטיה שלי לגלוקוז. תודה.

12/07/2014 | 19:25 | מאת: דנה ויינר

שלום אור, לא, זו אינה הסיבה. עודף משקל, נטיה משפחתית, חוסר פעילות גופנית- אלו הסיבות העיקריות. מציעה לפנות לדיאטנית לייעוץ, ולו חד פעמי לאורח חיים בריא ומזין. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית