ירידה במשקל בטיול

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

19/04/2014 | 08:27 | מאת: פזית

יצאנו לטיול שטח לפני יומיים. הלכנו מעל 20 ק"מ במסלול קשה (טיפוס, ירידות תלולות, הליכה על ובין סלעים) במשך 11 שעות. נשקלתי לפני הטיול ואחריו וההבדל הוא של 1.2 ק"ג. חשבתי שמדובר בעיקר על איבוד נוזלים, אבל היום אחרי מעל 24 שעות של אכילה ושתיה רגילים עדיין נשארתי 1.1 קילו פחות מתחילת הטיול. הגיוני ששרפתי כל כך הרבה קלוריות, או שאני עדיין משלימה נוזלים?

19/04/2014 | 17:25 | מאת: דנה ויינר

שלום פזית, כנראה שילוב של משקל שריר ונוזלים- לא שומן. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית