לחם מועדף

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

16/04/2014 | 10:51 | מאת: אילן

שלום, איזה סוג לחם רצוי לאכול למי שיש חומציות יתר בדם (יוריק אסיד 8) כוסמין? חיטה מלאה? טרום נבוטה?... בברכה אילן

16/04/2014 | 17:01 | מאת: דנה ויינר

שלום אילן, יש הרבה שינויים תזונתיים הקודמים לדגנים מלאים כאשר חומצה אורית גבוהה בדם. ההשפעה של דגנים מלאים הינה יחסית מזערית לעומת שאר המזונות, וכמובן כל נושא הירידה במשקל והגבלת אלכוהול. בברכה,דנה

17/04/2014 | 13:39 | מאת: אילן

שלום, ידוע לי על כל השינויים התזונתיים שאני צריך לעשות. אך כיוון שעיקר הארוחות שלי זה סנדוויצים חשוב לי לדעת איזה סוג לחם הוא הכי בסיסי והכי פחות חומצי... האם לחם כוסמין הוא הכי מתאים לי? אילן

מנהלי פורום תזונה קלינית