כאבי ראש שלא חולפים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

10/04/2014 | 19:28 | מאת: ניב

אני בן 26 וסובל כבר 3-4 שבועות מכאבי ראש. ברור לי שחלק מהאנשים סובלים בשגרה מכאבי ראש, אך לי אישית לא זכור תקופה כה ממושכת של כאבים - לחץ בראש, הבזקים מעל עין ימין ולחץ משני צידי הצוואר העליון. חזרתי לציפרמיל לפני חודש ואני חושד שאולי זו תופעת לוואי. אם כי כבר הייתי בעבר עם התרופה 3 שנים ללא כאבים כלל. בתקופה האחרונה אני אוכל הרבה אגוזים וחשדתי שאולי זה קשור, אך ביומיים האחרונים הפסקתי ולא ראיתי שיפור ולכן חזרתי אליהם. בחודש האחרון התחלתי לבשל לעצמי ויצא שאכלתי כמעט כל יום כפית וחצי של מלח - זה נשמע לי המון ואני חושד מאוד שאולי נוצר אפקט הצטברותי שגרם לכך. אני מרגיש בערפל ולא מצליח לעלות על הסיבה. תודה

11/04/2014 | 16:09 | מאת: דנה ויינר

שלום ניב, פנה בהקדם לרופא המשפחה לבירור. זה לא קשור לתזונה שלך ככל הנראה. שיבדוק לחץ דם, בדיקת עיניים ונוירולוג. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית