מודולן או אליטרק

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית

06/04/2014 | 19:55 | מאת: גלי

האם יש הבדל בהרכב בין מודולן ואליטרק? או דומים בנושא חומר נוגד דלקת

06/04/2014 | 21:36 | מאת: דנה ויינר

שלום גלי, אלו חומרים שונים לגמרי בהרכבם ומהותם. בשניהם משתמשמים כמזון ייחודי למחלות מעי. המודולן הוכח בעיקר בילדים ופחות במבוגרים ואכן מכיל מרכיב נוגד דלקת בפוטנציאל עם הרכב ח.א ייחודי ומפורק חלקית. אליטרק בעיקר מורכב מרעיון של מרכיבי מזון מפורקים הקלים יותר לעיכול וספגיה ותוספת של גלוטמין, ח.א המייחסים לה תכונות מטיביות עם ריפו מערכת העיכול. בברכה,דנה

מנהלי פורום תזונה קלינית