שלפוחית ניורוגנית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

14/05/2014 | 16:36 | מאת: חוליו

שלום, אני בן 73 ולפני כחודש עברתי ניתוח להסרת גידול במעי הגס. כרגע יש לי סטומה שאמורה להיות זמנית. יש לי טיפולים של כימיו של 6 חודשים שאמורים להתחיל השבוע. מאז שיצאתי מהניתוח אני לא מרגיש את השלפוחית מתמלא ובגלל זה אני נמצא עם קטטר קבוע. האורולוג אמר שככל הנראה זה שלפוחית ניורוגנת כי גם אומנם בנוסף יש לי ערמונית מוגדלת אבל אני מרגיש את השלפוחית. האם זה מסוכן מדי להתחיל כימיו עם הקטטר? האם יש פתרון אחר? האם האופציה של הקטטר שאינו קבוע מתאים למישהו במצבי? האם יש דרך לעזור לשלפוחית להירפא? בתודה רבה!

מקרה מורכב וקשה לי דרך האתר לאבחן את מצבך. חייבים לדעת האם לפני הניתוח במעי הגס סבלת מהפרעות חסימתיות במתן שתן והאם נבדקה שארית שתן ? אפשא לקבל טיפול עם הקטטר הקבוע , אפשר לעבור לצינטורים עצמיים ? אפשר לבצע בדיקת אורודינמיקה . ולכן כדי לענות על כל אלה אתה חייב להבדק ע"י האורולוג .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת