ניתוק ציר היפותלמוס היפופיזה מהאשך

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/04/2014 | 09:38 | מאת: אני

אני מטופל מסיבות מסויימות בדקפפטיל לדיכוי ייצור הטסטוסטרון. אני אמור לקחת את זה לטווח ארוך ביותר. היה מאוד מקל עלי אילו הייתי פותר את העניין בצורה כירורגית-ניתוחית שתפסיק את ייצור הטסטוסטרון ע"י האשכים, ושלא אצטרך כל הזמן להיות תלוי בזריקות. אלא שמאחר ואני דתי, יש עלי מגבלות דתיות מפני פגיעה ישירה באשך עצמו (וזה אף אוסר "לבוא בקהל" - קרי: להיות נשוי) ולכן רציתי לברר האם ניתן לבצע ניתוח שיינתק את האשכים מציר היפותלמוס-היפופיזה (רצוי שייעשה בחלק שאינו יוצא מהגוף) ללא פגיעה באשך עצמו או בשבילים המובילים זרע. המון תודה לכם וחג שמח:)

מועדים לשמחה . לא ניתן לבצע ניתוח כי הציר הוא דרך מחזור הדם . הניתוח הוא כריתת אשכים .

22/04/2014 | 00:06 | מאת: אני

אני בעצם מחפש דרך לנתק את האשכים ללא כריתה חיצונית. האם ניתן לדוגמא לנתק את מערכת העצבים לאשכים, ובכך לגרום בעצם להפסקת פעולתם? או שבאמת ממש אין שום דרך מלבד כריתה כירורגית ישירה? המון תודה!

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת