דם בשתן

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

06/04/2014 | 22:36 | מאת: אילנית

שלום. אחי בם 63 עבר לפני שנה וחודשיים ניתוח להשתלת נסתמים וקריתת שריר הלב שהיה עבה במיוחד. פתאום אחרי שנה נהיה המון דם בשתן ועכשיו יש חתיכות דם כאילו קרוש. יש לציין שמטופל בכמה וכמה כדורים ואחד מהם לדילול דם. עדה בדיקות במיון ואחד הבדיקות ( דם) נילקח למכון פוטולוגי. אחי נמצא בלחץ מן התשובה של הבדיקה. הייתי רוצה ממה נובע הדם בשתן והאים קיים שזה בגלל מדללי הדם. תודה רבה אילנית

יש לפנות לאורולוג לביצוע מספר בדיקות לוודא את סיבת הדימום . יכול להיות שקשור לתרופות שנוטל אך חייב לפנות לאורולוג. בהצלחה

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת