טמסולין

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

03/04/2014 | 10:52 | מאת: ג.

בבדיקת אולטראסאונד ראו שיש דפרטיקום {כיסי שתן }. למרות שהערמונית תקינה ובדיקות הדם תקינות , הוחלט לתת לי"טמסולין". אני שותה כל יום מילדות כמויות גדולות של מים {ביו 3-4 ליטר} . האם יש אופציה להפסיק עם הכדור ולקחת משהו יותר קל??

לא ציינת את גילך ואת ההפרעות במתן שתן. דיברטיקולום בשלפוחית מעיד על הפרעה חסימתית כנראה ערמונית . הרופא האורולוג שנתן לך את הטמסולין יודע כנראה שיש בעה חסימתית. בהצלחה .

12/04/2014 | 22:21 | מאת: שמואל חסון

לאחרונה סובל מבצק בשני הרגלים הרופא חושב שיכול להיות מהכדורים דואודרט ולכן החליף לי -TAMSULOSIN HCI 0.4MGלציין שכעת התחלתי עם התרופה האם יכול להיות גם מאי התרוקנות בשלפוחית השתן לאחר מתן השתן

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת