החלמה מניתוח הסרת ערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

18/04/2003 | 16:28 | מאת: מיק

שלום וחג שמח, אבי עבר ניתוח הסרת ערמונית, הסרה חלקית של הבלוטה שלחצה על דרכי השתן. הניתוח נעשה בלפרוסקופיה. מזה ארבעה שבועות, סובל אבי מכאבים, בעיקר צריבה במתן שתן. האם מדובר בהליך החלמה ארוך, והיכן ניתן למצוא חומר כתוב על זה, על מנת להרגיעו. תודה

18/04/2003 | 19:59 | מאת: דני לא רופא ולא מטפל

לי זה נראה ארוך מדי. עברתי ניתוח חלקי כזה בניתוח פתוח, והרופא אמר לי שאני צפוי לכאבים של שבוע. באמת זה לא לקח אפילו שלושה ימים. בלפרוסקופיה זה צריך לקחת פחות זמן. אני הייתי חוזר למנתח ושואל אותו מה הענין. בניתוח רדיקלי זה כמובן שונה.

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת