שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

25/10/2014 | 21:31 | מאת: מיכאל

אבי בן 80 עבר ניתוח בקע מפשעתי. סבל מערמונית מוגדלת עם סרטן ממש התחלתי. היה קם מדי לילה לתת שתן 3 עד 4 פעמים. לאחר הניתוח התאושש מהרדמה אולם יש עצירת שתן הכניסו קטטר ביום הראשון שחרר אבל שוב עצירת שתן היום השלישי לאחר הניתוח היום רק התחילו עם אןמניק. שאלתי האם זה סביר? מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? כדי שראשית יתפקד עצמאית במתן שתן. שנית איך מתמודדים עם ברור הסיבה . האם זה מההרדמה או הניתוח עצמו? היום יצא לו מעין גוש בצינור קטטר גוש לא אבן מעט צמיגי שנפח של צינור הקטטר צף מזה יכול להיות דם קרוש? מה הסכנה ? מה עושים? בתודה

יש צורך להיבדק ע"י אורולוג כדי להחליט על טיפול לגמול אותו מהקטטר בהקדם . תוכל להיכנס לאתר שלי וללמוד יותר על האופציות הטיפוליות . www.prostate.co.il

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת