דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/09/2014 | 10:20 | מאת: אנונימי

שלום אובחנתי כחולה בדלקת הערמונית עברתי בירור מלא שתן לכלמדיה זיבה ושאר המחלות מין בשיטת pcr תרבית שתן תרבית זרע צילום כליות ודרכי שתן בדיקות דם הכל תקין יש לי לחץ בשתן שהולך ובא קיבלתי בעבר זטו זריקת רוצפין דוקסילין אופלודוקס אזניל היום אני נוטל שבועיים פרמיקסון הלחץ אצלי בשתן נהיה סביר אבל זה מעצבן רציתי לדעת למה לא ממליצים על חימום הערמונית למרות שמבצעים את בבית חולים וגם באופן פרטי אני כבר 7 חודשים אם זה זה מעצבן רוצה להתפטר מזה תודה ואשמח לתשובה מפורטת שהיה שנה טובה

אינני יודע מדוע לא ממליצים . אני יכול להמליץ . יש תוצאות ועם תוצאות טובות אי אפשר להתווכח .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת