דלקת כרונית בערמונית

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

20/09/2014 | 15:41 | מאת: רוני

שלום דוקטור אובחנתי כחולה בדלקת הערמונית 7 חודשים כל הטיפולים לא עזרו אני צעיר קראתי המון על שיטת החימום אני לא מבין למה הרפואה לא ממליצה על זה ? ולמה יש אורולוגים שאומרים שזה ניסיוני ואפילו יכול לעשות נזק ? קראתי באתר שלך על השיטה רציתי לדעת מה הסיכויים להחלמה מלאה וחיפשתי המלצות על פציינטים שעברו את זה אצלך ולא מצאתי בפורום אשמח לתשובה מפורטת תודה ושנה טובה דוקטור

18/10/2014 | 17:53 | מאת: אנונימי

אני בין 28 גם לי יש את אותם הבעיות כבר קראתי בלי סוף על הבעיה הזו ואני עדיין לא מוצא תשובה לדלקת בערמונית כרונית? אני בררתי על שיטת גת גורן אבל טיפול עולה 17000 יורו שאם זה עובד אני אשלם בכיף! אם משהו מצא איזה פתרון לבעיה הזו דלקת כרונית בערמונית אני יותר מאשמח לשמוע עלה זה כי כבר 7 חודשים שאני סובל. אני לא יודע לגבי שיטת החימום? אני רואה שרוב הרופאים לא נותנים תשובות מדויקות למה זה?

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת