דימום בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

17/09/2014 | 12:09 | מאת: שמשון

טופלתי בהסרת הערמונית בשיטת הברכיתרפיה ע"י פרופסור מצקין בשנת 2008.מאז ה-psa נמוך וקבוע עשיתי בקורות שנתיות אצל פרופ' מצקין וקביעתו שהטיפול הצליח ואני שוב בריא. הבעיה שיש לי מדי פעם דימום בפי הטבעת.עשיתי קולונסקופיה שהיתה תקינה.הורפא שעשתה קולונו' משערת כי הדימום נובע מההקרנות שעברתי ואין סיבה לדאגה ממחלה אחרת הקשורה במעי. האמנם אפשרות זו נכונה? יש האומרים שמאכלים חריפים הם הגורם לדימום האמנם? תודה על תשובה מהירה

ידוע שאחד הסיבוכים ותופעות לואי לאחר טיפול קרינתי הוא דימום מהרקטום. .לאחר בירור קולונוסקופיה ששולל גידול במעי יש להתמקד בטיפול מקומי להפסקת הדימומים .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת