חי (למשך חודש) עם קטטר - קרישי דם

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

12/08/2014 | 16:50 | מאת: יהושע

בן 64 , סבלתי מעצירת שתן (ערמונית מוגדלת) . בבי"ח הכניסו לי קטטר ו"שאבו" 2.7 ליטר. הקטטר הוצא והושב בבי"ח לאחר יומיים עקב אי יכולת לתת שתן עצמוני. הוחלט להשאיר את הקטטר לחודש לאושש את השלפוחית. בימים הראשונים השתן היה עכור עם קרישי דם ולאחר 4 ימים היו 3 שקיות צלולות לחלוטין. אתמול , לאחר שבוע שוב נראו קרישי דם בשתן שאף נעשה עכור. שאלתי : האם עלי לפנות לרופא/בי"ח בדחיפות ? האם התופעות שתארתי "נורמליות" ?

אין מה להמתין יותר. פנה לאורולוג מנתח כדי שיפתור אותך מהקטטר בהקדם . בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת