ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

08/08/2014 | 13:00 | מאת: שלמה

בן 69. עברתי בדיקת אולטרא סאונד של בטן תחתונה שתוצאותיה כיס שתן בעל מבנה תקין, דופן אינו מעובה, אין אבנים בתוכו. לאחר התרוקנות שארית של 48 סמ"ק. ערמונית 44 גרם. (ערמונית מוגדלת ושאריות שתן בכמות קטנה לאחר התרוקנות). האם מומלץ לעבור ניתוח?

כדי להחליט על טיפות תרופתי או ניתוח יש תחילה להיבדק ע"י אורולוג לספר לו על התלונות וההפרעות במתן שתן ורק לאחר מכן צריך להתאים את הטיפול המתאים . אין זה נכון לענות לך כי הערמונית באמת גדולה ולכן כדאי לבצע ניתוח. לכן ממליץ לך לפנות לאורולוג מנתח . בהצלחה .

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת