הביצה הסתובבה (אין לי כאבים)

דיון מתוך פורום  ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת

02/08/2014 | 23:47 | מאת: דור

שלום, אני בן 18 התופעה הזאת היתה לי גם לפני שנה וחצי. אני בנאדם שמתאמן כבר שנה עם משקלים מאוד כבדים, התופעה הזאת היתה לי עוד לפני שהתאמנתי. וואריקוצלה יש לי מבאמץ ולסלבה ושל קוטר4מ"מ (יכול להיות שזה גדל כי הבדיקה נעשה לפני שנה וחצי) הרופא אמר שאין לי וריקוצלה אבל באולטרסאוד ראו שיש לי. ואולי חשבתי שהבעיה היא שמסתובבת לי הביצה היא בגלל הואריקוצלה. אם אני נוגע באשכים אני רואה שהביצה הסתובבה, כאילו היא עם ה"פנים" שלה מסתכלת אחורה. אבל אחרי כמה נגיעות קטנות זה חוזר לי למצב הרגיל. רציתי לשאול אם זה חמור?

סבב של האשך הינו אירוע חריף וחמור ודורש טיפול מיידי אחרת עלול לאבד את האשך.הסבב מלווה בכאבים עזים באשך במפשעה ואפילו בבטן תחתונה. ממליץ לף להיבדק ע"י אורולוג .

04/08/2014 | 18:15 | מאת: דור

ציינתי שאין לי כאבים, הביצה לא מסתובבת 360 מעלות. היא מסתובבת 180 , ואז חוזרת למצב הרגיל שלה. זה קרה לי 8 פעמים מאז שאני זוכר את זה. ושוב, אין לי כאבים, מהאשכים נראים תקינים לגמרי

מנהל פורום ניתוח ערמונית-פרוסטטה מוגדלת