ניתוח לאסיק

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

17/11/2016 | 21:16 | מאת: נועם

דר שלום עברתי ניתוח לאסיק ב6.11.16 הכל עבר בסדר לפי מה שהרופא אמר לי. לא היו תופעות מיוחדות חוץ מגוף זר שעבר. יום למחרת ניגשתי לבדיקה ונאאמר שהעין תקינה . היום אני רואה מטושטש ולא נקי לדוגמא:לא רואה את מספר הרכב שלפני לא רואה טוב את השעון של הממיר ואת כתוביות הטלויזיה.וכמובן סינוור והילה. דיברתי עם הרופא והוא אמר שזה מצב תקין ועד חודש אמור להסתדר אבל בגדול עד 6חודשיים שזה יכול להסתדר. האם לדעתך זה מצב הגיוני מה שאני חווה האם זה תופעות נורמליות כמו שכולם אומרים לי. אשמח לתשובה

שלום רב, ברור שללא בדיקה וללא כלל הנתונים לא יהיה מקצועי מצידי להשיב לשאלה כזאת. האם אתה באמת מצפה שללא בדיקה אוכל לומר שהכל בסדר או שהכל לא בסדר? אני רק יכול לומר באופן מאוד כללי שהחמלה יכולה לעיתים להמשך זמן אבל תשובה מוסמכת יש לקבל מהרופא המנתח שלך. בברכה, ד"ר אורי מלר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה