תיקון ראיה לאחר ניתוח היפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/11/2016 | 18:00 | מאת: אלה

שלום רב, אני בת 28, בריאה באופן כללי אך סובלת מקוצר ראייה חמור (מספרים מינוס 9 ומינוס 9.5). לפני כשלוש שנים אובחנו אצלי קרעים ברשתית עין שמאל ועברתי ניתוח היפרדות רשתית באופן די חירומי. מאז מקפידה על ביצוע ביקורות והמצב טפו טפו תקין, גם בעין השנייה. שאלתי היא, האם ניתן לבצע ניתוח לייזר לתיקון הראייה לאור מצבי? ידוע לי כי יש מספר שיטות, חדשניות יותר ושמרניות יותר, האם אחת מהן עשויה להתאים לי? או שאף רופא לא יסכים לקחת את הסיכון? תודה!

שלום רב, ממליץ על בדיקת התאמה כמו כן במקביל אפשר להתייעץ עם הרופא המטפל ברשתית על אופציה להסרת משקפיים. בהצלחה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה