טשטוש ראיה לקרוב לאחר ניתוח INTRALASIC

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

13/11/2016 | 10:57 | מאת: שמעון

שלום רב, אשתי עברה ניתוח intralasik ביום רביעי האחרון. כעת הראיה לרחוק משתפרת(עדיין לא מושלמת, אבל התקדמות משביעת רצון). הבעיה שאשתי רואה כעת מטושטש מאוד לקרוב, כאשר לפני הניתוח ראתה מצוין לקרוב. הרופא המטפל אמר בביקורת שהיינו ביום חמישי שתרכיב משקפי קריאה לצורך העבודה עד ההחלמה ואכן קנינו משקפיים כאלה והיא רואה איתם היטב. השאלה, האם הרכבת המשקפיים בעצם תגרום לכך שהיא תזדקק להם באופן קבוע והעין לא תעבור תהליך החלמה טבעי לראיה לקרוב? או שעדיף לא להשתמש בהם ולתת לעין את זמן ההחלמה.(הבעיה זה החזרה לעבודה). תודה

שלום רב, הרכבת משקפיים לא תשפיע על התוצאה הסופית או על בריאות העין. יכולה לחזור לעבודה בהצלחה ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה