הסרת משקפיים לבנאדם עם לחץ תוך עיני

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

08/11/2016 | 09:06 | מאת: אני

שלום רב, יש לי חשד לגלאוקומה (נמצא לחץ תוך עיני גבוה וכעת אני מאוזן בטיפות תרבתן עם לחץ 20) ובנוסף יש לי מיופיה של בערך מינוס 2.5 ואני חושב שעם קצת צילינדר. אני עם חשד למרפן (מעורבות כרגע רק במערכת השלד ולא בלב ובעיניים-כלומר אין נקע או תזוזה של העדשה). האם אני יכול לעבור הסרת משקפיים בלייזר? או עקב הטיפול בלחץ תוך עיני והחשד לגלאוקומה ומרפן אני נפסל על הסף? תודה.

שלום רב, לא הייתי ממליץ במצב זה ניתוח לייזר להסרת המשקפיים בברכה, ד"ר אורי מלר

שלום רב, כעיקרון קנביס יכול לגרום ליובש בעיניים. ברוב המקרים אין מניעה מלבצע את הניתוח. בברכה, ד"ר אליה לוינגר

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה