עין אדומה לפני הניתוח

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

21/10/2016 | 18:39 | מאת: אהוד

שלום, בעוד שבוע אני אמור לעבור ניתוח לייזר להסרת משקפיים בשיטה לאסק. אחת מהעיניים שלי אדומה, יש שטף דם קטן שעובר במהלך היום ולפעמים חוזר בבוקר לאחר התעוררות משינה. באופן כללי אני לא מרגיש משהו בעין אבל אני חושש שזה לא יהיה דלקת, יש לי את זה כבר מספר ימים ואפילו מעל שבוע. רציתי לשאול אם יש סיכוי שזה ישפיע על הניתוח שלי ואולי אפילו יגרום לדחייתו?

שלום רב, לא ניתן לנתח עין עם דלקת עיניים. אם מדובר בדלקת ברור שהניתוח יידחה. אם לא מדובר בדלקת אז צריך לבדוק מה הסיבה לאודם. בהצלחה

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה