חודשיים לאחר ניתוח די מודאגת

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה

10/10/2016 | 18:14 | מאת: רחלי

שלום רב אני חודשיים פלוס אחרי ניתוח PRK ועדיין יש לי הבדלים משמעותיים בין שתי העיניים בעין ימין אני רואה קרוב ל 6/6 ובעין שמאל 6/12 אני משתמשת בויסקוטירס בלוטמקס מתי יורגש שיפור גם בעין שמאל?

שלום רב, לא ניתן להשיב ללא בדיקה. באופן מאוד כללי ניתן לומר שהחלמה מניתוח זה ממושכת יותר ולא נדיר שכל עין מחלימה בקצב שונה לכן אני מציע להיצמד להמלצות המנתח ואני מקווה שבמהלך הזמן הראיה תתייצב בברכה, ד"ר אורי מלר

17/04/2019 | 16:52 | מאת: שי

שלום רחלי אשמח אם תוכלי לשתף האם המצב השתפר רב תודות

מנהלי פורום הסרת משקפיים בלייזר ושיפור הראייה